Eija Kalske

Myrskyläntie 349
07590 Askola
Finland

+358 45 3556319

eija.kalske@gmail.com

kotisivut1.jpg

Asun Askolassa Itä-Uudellamaalla ja minulla on kaksi aikuista lasta maailmalla. Ammatiltani olen luokanopettaja.

kopio_003.jpgKoiraharrastukseni alkoi vuonna 1975. Ensimmäinen koirani oli suursnautseriuros Ukko (Kans&Pohj MVA, KBSG, V-78 BeRies Chap), joka osoittautuikin sitten oikein toiveiden täyttymykseksi!
Kasvatustyöni alkoi suursnautsereilla vuonna 1983. Ensimmäisen pentueeni isänä oli Ukko ja emänä narttuni Gedi (Kans&Pohj MVA, KBSG, V-83 BeRies Gedicht).

Suursnautsereiden parissa vierähti peräti kolmekymmentä antoisaa, aktiivista harrastusvuotta sisältäen koulutusta ja palveluskoirakokeita, näyttelyitä, pienimuotoista kasvatustyötä ja rotuyhdistystoimintaa. Ja ennen kaikkea monta hienoa suursnautseripersoonaa, joista edellisten lisäksi kotona oma kasvattini Sade (Gewitter Champagne) sekä Espanjan tuonti Magi (Mancha-Magistral de Lordship's).

kopio_002.jpg

Lagottoihin tutustuin vuoden 2001 alussa ja samana keväänä perheeseemme tulikin lagottonarttu Rollo (FIN MVA Budoar Drina).

Ensimmäinen Gewitter-lagottopentue syntyi Rollolle vuonna 2003.

Tällä hetkellä kotona asustelee nuori tulokas Hetta (Gewitter La ZinZin).

Lagottojen kanssa harrastan lähinnä sienestystä, mutta käyn koirien ja omaksi iloksi ja hyödyksi mahdollisuuksien mukaan treenailemassa vaikkapa ihan arkitottelevaisuutta. Hettan kanssa on suunnitelmissa aloittaa toko ja kenties koulu- tai lukukoirakoulutus. Myös näyttelyissä tulee jonkin verran kierreltyä omien ja kasvattieni kanssa. Ihan parasta koirien kanssa on kuitenkin ulkoilu  ja samoilu metsissä, pelloilla, jäillä... mahdollisuuksien mukaan hiihtäen - tai luistellen!

kopio_016.jpg

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Lagottoklubin, Suomen Koirankasvattajien (SuKoKan) ja Askola Country Dogs'in  jäsen, käynyt mm. kasvattajan peruskurssin, jalostusneuvojan peruskurssin ja jatkokurssin sekä allekirjoittanut Kennelliiton sekä Suomen Lagottoklubin kasvattajan sitoumuksen.

Vuolasvirta.jpg7.12.2014 sain toisena lagottokasvattajana kunnian vastaanottaa Suomen Kennelliiton "palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille", Vuolasvirta-kasvattajapalkinnon n:o 939.

Muita ansioita:

Suomen Suursnautserikerhon hopeinen ansiomerkki

Suomen Palveluskoiraliiton pronssinen ansiomerkki

Porvoon Palveluskoirien hopeinen ansiomerkki

Suomen Lagottoklubin kultainen ansiomerkki

Gewitter in facebook